facebook tracking
Kontor

Uppsala

Connect

 

I Uppsala ligger vårt huvudkontor, det var här vi började en gång i tiden. Två bröders slit har lett till Uppsalas mest anlitade mäklarfirma, årligen sedan 2007. Lokalen skapades med visionen om att bli ”mäklarvärldens Googlekontor”. Vi tycker att vi har lyckats ganska bra. Vi har numera en stor biosalong, skapat en ”nyproduktionsavdelning”, byggt ett ”växthus” och en ”fritidsgård. Det är viktigt för oss att du och alla dina kollegor trivs, har kul på jobbet och känner trygghet på din nya arbetsplats. Därför lägger vi också stor vikt på de mjuka värden som skapar detta.

I Uppsala sitter ca 40 medarbetare. Majoriteten är så klart mäklare, och förutom ledningsgruppen har vi också supportfunktionen i form av mäklarassistenter, ekonomi- och marknadsavdelning på plats. Alla finns där av en anledning. För att göra det lättare att lyckas!

Genom åren har vi utvecklat en arbetsmetod som gör det möjligt för våra mäklare att kunna sälja fler bostäder utan att behöva jobba mer än mäklare på andra mäklarfirmor. Vi har gjort det genom ett starkt fokus på sälj, avlastning och effektivitet.

För att blir riktigt, riktigt bra på något och för att nå den absoluta toppen och sedan stanna kvar där krävs det både hårt och smart arbete. Och det krävs träning. För att du ska nå din fulla potential hos oss genomför vi kontinuerligt säljutbildningar, säljtränar och har individuella utvecklings- och coachsamtal med vår försäljningschef. Vi har hela tiden örat mot marken och är lyhörda för våra kunders synpunkter och önskemål. För att hela tiden utveckla oss själva, det vi gör och vår mäklartjänst gör vi noggranna kundundersökningar efter varje avslutad affär. Att alltid säkerställa en hög kompetensnivå för alla våra medarbetare är viktigt tycker vi. Därför ordnar vi varje år flera aktuella utbildningar och inspirerande föreläsningar.

Hos oss finns möjlighet till utveckling och avancemang inom alla områden eftersom vi växer och har ambition att fortsätta vara Uppsalas största och mest anlitade mäklarfirma.


Vill du bli en av oss? Vi söker alltid duktiga medarbetare så skicka gärna en spontanansökan om den tjänst du söker inte utannonseras, så kontaktar vi dig inom kort.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Östunagatan 1
753 23 Uppsala Vägbeskrivning info.uppsala@widerlov.se 018-55 55 55 Se sida

Stockholm, Kungsholmen

Norr Mälarstrand 72
112 42 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Stockholm, Östermalm

Birger Jarlsgatan 76
114 20 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Västerås

Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås Vägbeskrivning info.vasteras@widerlov.se 021-665 55 55 Se sida

Jobbar du redan på Widerlöv?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@widerlov.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor