facebook tracking
Kontor

Västerås

Connect

 

I centrala Västerås, granne med Skrapan finns vårt fina och stilrena kontor. På bekvämt avstånd från både Uppsala och Stockholm jobbar vårt Västeråsteam bestående av mäklare och mäklarassistenter. Men support från våra avdelningar i Uppsala skapas det massor av effektivitet att göra det som man är bäst på inom fastighetsmäklaryrket. Att sälja bostäder!

Genom åren har vi utvecklat en arbetsmetod som gör det möjligt för våra mäklare att kunna sälja fler bostäder utan att behöva jobba mer än mäklare på andra mäklarfirmor. Vi har gjort det genom ett starkt fokus på sälj, avlastning och effektivitet.

För att blir riktigt, riktigt bra på något och för att nå den absoluta toppen och sedan stanna kvar där krävs det både hårt och smart arbete. Och det krävs träning. För att du ska nå din fulla potential hos oss genomför vi kontinuerligt säljutbildningar, säljtränar och har individuella utvecklings- och coachsamtal med vår försäljningschef. Vi har hela tiden örat mot marken och är lyhörda för våra kunders synpunkter och önskemål. För att hela tiden utveckla oss själva, det vi gör och vår mäklartjänst gör vi noggranna kundundersökningar efter varje avslutad affär. Att alltid säkerställa en hög kompetensnivå för alla våra medarbetare är viktigt tycker vi. Därför ordnar vi varje år flera aktuella utbildningar och inspirerande föreläsningar.

Hos oss finns möjlighet till utveckling och avancemang inom alla områden eftersom vi växer och har ambition att bli Västerås mest anlitade mäklarfirma. Vill du bli en av oss?


Vi söker alltid duktiga medarbetare så skicka gärna en spontanansökan om den tjänst du söker inte utannonseras, så kontaktar vi dig inom kort.

 

Östunagatan 1
753 23 Uppsala Vägbeskrivning info.uppsala@widerlov.se 018-55 55 55 Se sida

Stockholm, Kungsholmen

Norr Mälarstrand 72
112 42 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Stockholm, Östermalm

Birger Jarlsgatan 76
114 20 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Västerås

Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås Vägbeskrivning info.vasteras@widerlov.se 021-665 55 55 Se sida

Jobbar du redan på Widerlöv?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@widerlov.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor