facebook tracking

Våra medarbetare har ordet

Jag är otroligt stolt över att få jobba på Widerlöv. Det är ett nytänkande företag som grundades 1995. Det är mycket trygghet i företaget men man är alltid ett steg före.

Jakob Jakobsson Fastighetsmäklare, Teamleader

Att arbeta på Widerlöv är fantastiskt roligt och vi är ett engagerat och drivet team som jobbar hårt varje dag.

Niklas Wellmér Fastighetsmäklare

Widerlöv Stockholm City

Vill du känna pulsen av storstan på din arbetsplats? Våra två kontor hittar du på trevliga adresser, Birger Jarlsgatan 76 och Norr Mälarstrand 72, mitt i Stockholm city. 

Hos oss arbetar några av Stockholms bästa och mest erfarna mäklare, vilket vi såklart är väldigt stolta överVåra mäklare jobbar i team med våra duktiga koordinatorer och vårt kundservicecenter. 

Tillsammans ser vi till att bostadsförmedlingen genomförs på bästa möjliga sätt. 

Vi har en mycket hög servicenivå vilket har gett oss många nöjda kunder och fina omdömen. 

Hela vår organisation bygger på att varje medarbetare ska ges utrymme att få fokusera på det den är bäst på, och minimera annat arbete. Då tror vi att så många som möjligt trivs på jobbet. Och det gör det lättare att lyckas.

Eftersom vi har stoltheten att engagera så många topp-mäklare ställs höga krav på den interna organisationen. Något som vi trivs med och som har medfört att några av Stockholms bästa koordinatorer finns hos oss.  

Vi har flest publicerade annonser per aktiv mäklare av alla aktörer i vår storlek i innerstan. Man kan därmed säga att vi faktiskt är bäst i stan!

På vårt kontor på Norr Mälarstrand finns vårt kundservicecenter. Där jobbar ca 4-8 personer med att boka in nykundsbesök, göra visningsuppföljningar och ta emot samtal. Kundservicecenter genomför även marknadskampanjer och undersökningar. 

Om du känner att mäklaryrket är ditt kall kan du utbilda dig till fastighetsmäklare genom att ta del av en uppdragsutbildning eller studera via högskola. 

Våra studenter får möjlighet att lära sig mäklaryrket under utbildningstiden genom att praktisera, vara visningsvärd och arbeta i vårt kundservicecenter. Dessutom deltar du självklart i alla roliga evenemang som vi har på företaget.

Hos oss finns möjlighet till utveckling och avancemang inom alla områden eftersom vi växer och har ambition att bli en av de största fastighetsmäklarföretagen i Stockholm. Vi kommer att starta flera nya kontor i innerstan och även i närförorterna.  

Vill du bli en av oss? Vi söker alltid duktiga medarbetare så skicka gärna en spontanansökan om den tjänst du söker inte utannonseras, så kontaktar vi dig inom kort. 

Östunagatan 1
753 23 Uppsala Vägbeskrivning info.uppsala@widerlov.se 018-55 55 55 Se sida

Stockholm, Kungsholmen

Norr Mälarstrand 72
112 42 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Stockholm, Östermalm

Birger Jarlsgatan 76
114 20 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@widerlov.se 08-650 70 00 Se sida

Västerås

Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås Vägbeskrivning info.vasteras@widerlov.se 021-665 55 55 Se sida

Jobbar du redan på Widerlöv?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@widerlov.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor